Candy Time!

Halihó!

Jó pár hete kiváltottam egy dm-es kuponfüzetet, amiben nagyon szimpatikusnak találtam az egyik akciót: S-he Magis Coluor rúzsokért 50%-os kedvezménnyel lehetett hozzájutni. Sokat gondolkodtam rajta, hogy melyik színt válasszam, végül egy cukorka rózsaszín árnyalat mellett döntöttem. Aztán jött a hideg zuhany: arra az árnyalatra, és néhány másik társára nem volt érvényes a kupon - mondjuk ezt csak a második próbálkozásomkor tudtam meg, reméltem, hogy egy másik dm-ben elfogadják a kupont. De nem :(. 

Mivel az az árnyalat nagyon szimpatikus volt, és kellett a vigasz egy nehéz zh-m után úgy döntöttem, hogy már csak azért is beszerzek egy ilyen színű rúzst. Így kötöttem ki az essence állványnál és a tartós rúzsoknál. Régebb óta szemeztem már velük, de valahogy élőben az árnyalatok nem igazán vettek le a lábamról. Most, hogy tudtam pontosan milyen árnyalatot keresek egész könnyű dolgom volt, 2 hasonló árnyalatot is találtam. Végül a 10-es számú Cotton Candy-t hoztam el, ami egy hideg árnyalatú cukorka rózsaszín színű rúzs. A textúrája nagyon tetszik, krémes, de nem annyira, hogy rögtön mindenhova elmászik, és a pigmentáltságával is meg vagyok elégedve, ráadásul nem is szárít. Van pár essence rúzsom, azoknál tényleg tartósabb, de nem az a fajta, amit képtelenség lerobbantani. Összességében meg vagyok vele elégedve, 750 forintért megérte beszerezni. :)

A rúzs mellé még becsúszott egy Catrice-es szemceruza, a Kohl Kajal 130 Greetings from... árnyalata, ami kifutó termék. Régebben is szemeztem vele, de valamiért eddig nem vettem meg, aztán a barátnőm és a 350 forintos ára meggyőzött róla, hogy igenis helye van a gyűjteményemben. Miután a rúzs is és a szemceruza is vidám tavaszi színekben pompáznak, gondoltam együtt is jól mutatnának. 

Csütörtökön fel is avattam őket. Délelőtt nincsenek óráim, ráadásul a szomszéd volt olyan kedves tündérbogár, hogy felébresztett fél nyolckor (-.-), így egész hamar elkészültem a sminkemmel. És végül igazam is lett, a színek nagyon jól illettek egymáshoz, többen megdicsérték az aznapi sminkemet. Nektek is meg akartam mutatni, ezért tegnap megint elkészítettem. :)

Ilyen hosszú bevezető (már-már regény) után jöjjenek is a képek! :)


Az arcomat az Oriflame Perfect Fusion alapozójának az Ivory árnyalatával alapoztam le. Ezután a NYC transzparens púderét és az Avon márványmintás, nem rég bemutatott pirosítóját használtam. 

A szemöldökömet egy Catrice-es palettában lévő szürkésbarna szemhéjpúderrel emeltem ki, majd Oriflame-es szemöldökzselével fixáltam.


Az egész szemhéjamon Maybelline Color Tattoo-t oszlattam el az ujjammal, 87 - Mauve Crush árnyalatban (a leggyönyörűbb Color Tattoo szerintem *.*). A felső tusvonalat két Oriflame-es türkiz szemceruzával húztam meg. Az alsó pillatőt a fent említett Catrice darabbal húztam ki, majd erre ütögettem egy kevés almazöld szemhéjpúdert, hogy tartósabb legyen. A szemhéjpúder egy limitált Oriflame darab. A vízvonalamat Avon gél állagú szemceruzával húztam ki. 

Szempilláimra Bourjois spirál került két rétegben. Az ajkaimat sminkelés előtt hidratáltam, majd az essence rúzzsal kirúzsoztam. 


Nekem nagyon tetszik a végeredmény, annyira friss, tavaszias :). Kicsit felhős volt az idő délután, ez sajnos meglátszik a képeken is, élőben élénkebbek voltak a színek. 

A következő hónapokban azt hiszem sokszor fogok ezek után a termékek után nyúlni, ha valami kis vidámságra vágyok a sminkemben :). Mondjuk az is igaz, hogy türkiz szemceruza nélkül élni sem tudnék :D. Így a végére még jöjjön két közeli kép a bal szememről :):



Nem tart sokáig elkészíteni, viszont nagyon mutatós smink. Nektek hogy tetszik? Milyen sminkeket hordtok ilyen jó időben (pontosabban, mint ami az elmúlt héten volt)?

Flóra

Megjegyzések

  1. Nagyon szép, igazi vibráló tavaszi smink!!!
    Az Essence FB oldaláról találtam ide, de azt hiszem maradok is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Örülök, hogy tetszik a blog ^^

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések