Oriflame The ONE Nail Paint körömlakkok - 2017-es téli kollekció

Halihó!

Ezeket a lakkokat több, mint fél éve szereztem be, és július közepén lettek befényképezve. Ezért is néz ki egy-két körmöm úgy, mint egy krumpli (bár most se jobb a helyzet...). A Nail Paint lakkok 5 ml lakkot tartalmaznak, pici, cuki üvegük van, és akinek sok a körömlakkja, akkor szerintem ez az a méret, amit különösebb bűntudat nélkül meg tud venni, hiszen 5 ml lakkot viszonylag könnyen el lehet használni. :)

A kollekció egyébként nekem nagyon tetszik, legalábbis az ezüst fele. A márka kimondottan egyedi árnyalatokkal jött ki ebben a kollekcióban. 


A Chocolate Cream egy hidegebb barna lakk, ami 1 rétegben tökéletesen fed. Krém finishű és nem nem buborékosodott fel. Könnyen terül, könnyű kezelni, tökéletes formulája van. Tökéletes őszi árnylat, ha valaki szereti a barna körmöket.




A Grey Velvet 2 rétegben fed tökéletesen, mattra szárad, viszont mivel alapvetően inkább egy metálos finishű lakk, ezért szatén hatású lesz a végeredmény. A mutató és a gyűrűs ujjamon fedőlakkal látható, a többin pedig fedőlakk nélkül. Nagyon jó a formulája, könnyű volt irányítani, nem túl sűrű, se nem túl híg, nem buborékosodott fel.




A Bronze Sprinkles tele van arany és bronz (bár néha inkább rose golnak kinéző) cafatka glitterekkel. Egy rétegben használtam a Chocolat Cream-en, viszonylag vastagabb rétegben. Vékonyabb rétegben nehezebb a fecniket kihalászni az üvegből, viszont vastagabb rétegben fennáll a vesztesége, hogy felbuborékosodjon. A cafatkák lemosáskor elég ragaszkodóak tudnak lenni.



A Crystal Sand egy ezüst és ezüst holo glitterekkel megpakolt lakk. Egy rétegben fedőlakknak is lehet használni, így elég sok glitter kerül a körmökre, míg 3 rétegben önmagában is fed (nem szivaccsal felvéve), a gyűrűs ujjamon így látható. A glitterek miatt meg kell szenvedni a lemosást, viszont szerintem megéri azt a plusz pár percet.




  
A Pink Frosting a kollekció leggyengébb darabja. 3+ rétegben fed, ha jól emlékszem ezeken a képeken 3 rétegben használtam, de a körömvégeim így is átlátszottak. 1 rétegben akár fedőlakknak is lehetne használni, viszont arra figyelni kell, hogy az alapszínt eléggé elfedheti. Egyébként eléggé különleges a színe, barackos alapban van rengeteg arany shimmer, valamint rózsaszínen és kékesen csillogó mikropelyhek. Már amennyire meg tudtam állapítani, teljes mértékben ne adjatok a véleményemre ebben az esetben. 3 rétegben egyenletesen fed, könnyű kezelni, lemosni kicsit nehezebb volt. 




A Silver Reflection egy 2 rétegben fedő ezüst foil finishű lakk. Gyorsan szárad, lemosni viszont a finishe miatt nehezebb. 




Jelenleg nem kapható az Oriflame kínálatában ezek a lakkok, de mivel Oriflame-es limitált lakkokról van szó, biztos vagyok benne, hogy még egyszer-kétszer fel fognak tűnni a katalógusokban. A bejegyzés elején említettem, hogy az ezüst lakkok a kedvenceim, de azok közül is a Crystal Sand. Nektek hogy tetszik ez a kollekció?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések