Dance Legend - Beautiful Lie

Halihó!

Ma az egyik körömlakk kedvencemet szeretném megmutatni. Nem a legújabb kiadás, sőt. Viszont minden évszakban szívesen felkenem. Ez a lakk pedig a Dance Legend Wow Prism kollekciójának egyik kék darabja, a Beautiful Lie. A búzavirág kék alap tele van tömve holografikus pelyhekkel, aminek hatására a lakk napfényben egyszerűen szemkápráztató, de árnyékban sem csúnya. 2 vagy 3 rétegben szoktam felkenni, attól függően, hogy mennyire sikerül az első réteg vékonyra. Eléggé híg a lakk, ennek ellenér egészen könnyen boldogulok vele, nem olyan nehéz irányítani, hogy a megfelelő helyekre jusson csak belőle. Nagyon gyorsan szárad, egész fényesre, de azért fedőlakk nem árt rá. 

A színét pedig imádom, klasszikus "periwinkle blue" árnylat (azaz a télizöld nevezetű növény virágának a színével egyenlő), ami nálam beletartozik a felhő-kék kategóriába (a felhő-kék saját találmány). Az ilyen, és ehhez hasonló árnyalatokért pedig bolondulok, legyen szó körömlakkról, falfesték színéről vagy egyéb berendezési tárgyakról, dekorációkról.

Ebből a kollekcióból van még egy másik lakkom is, de szép lassan szeretnék még több színt összegyűjteni, mert mindkét lakkot imádom a márkától. 





Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések