Light them Up!

Halihó!

Ma egy olyan körömlakk bemutatásával készültem, amit még Dorogon vettem. Ez pedig nem más, mint a Lovely Rio Nr.3 "nevű" lakkja. Amikor kijöttek ezek a Lovely lakkok, ez pont nem keltette fel az érdeklődésemet, mert azt hittem egy szimpla glitteres fedőlakk. De nem, nem az, ez is homoklakk, mint a többi Rio. Elég sokat gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, először egyáltalán nem tetszett, aztán egyre jobban belemászott a fejembe a gondolat, hogy mégis csak ki kéne próbálni. Így végül, amikor megláttam a Rossmannban akciósan, tudtam, hogy hazajön velem. 
Lássuk mennyire vált be.


A csomagolásról csak annyit, hogy nekem a Lovely lakkok üvegei nagyon nem tetszenek. Az üveg formája miatt nem is áll túl stabilan - nem szeretem, hogy a körömlakkos szekrényeimben mindig eldőlnek, ha kihúzok egy fiókot. Az ecsete lapított, jól lehet vele dolgozni. (A kupak meg szörnyen néz ki, hogy lehet ennyire bumfordi??)



A lakk alap színe átlátszó sárga, ebben úszkálnak különböző méretű és színű csillámok. Apró, közepes és nagy piros, apró és nagy narancssárga, közepes és nagy sárga és végül közepes ezüst hexagonok vannak az áttetsző alapban. Mellettük még vannak sárgás színű szemcsék is, amik miatt ténylegesen homok hatású lesz a végeredmény. 

Először önmagában kentem fel, de úgy nem igazán fedett, ha jól emlékszem még a harmadik rétegnél is átsejlett a körömvégem, de igazándiból nem is ez zavart benne, hanem a sárga alap. Egyszerűen úgy tűnt, mintha betegek/gombásak/ki-tudja-milyenek lettek volna a körmeim. 


A második próbálkozásnál a Catrice Oh my goldness! arany lakkjára kentem fel két rétegben a Lovely-t. Most a mutatóujjamon a Catrice lakk van két rétegben, a középső ujjamon pedig egy réteg Catrice és két réteg Rio Nr.3 - a második alkalommal is így kentem fel minden körmömre. Így már sokkal jobban néz ki szerintem, alapszínt én mindenképpen ajánlok alá.
Aztán a harmadik próbálkozásnál - ezt láthatjátok a képeken - az Essence be optimistic! lakkjára is kentem fel a Rio lakkból, két réteget. 

Őszintén szólva nem tudom, hogy melyik alappal tetszik jobban, a Catrice a sárgás vonalat jobban kihozza a lakkból, az Essence-el pedig "tüzesebb" a végeredmény. 



Amúgy a száradási ideje szerintem egy picit hosszabb, mint a többi homok lakké, leszedni meg macerásabb a csillámoknak köszönhetően.

Viszont azt kell, hogy összességében ez nem az én lakkom. Valahogy kicsit idegen tőlem, úgy érzem. A sárgás-narancssárgás-pirosas lakkokkal eddig is hadilábon álltam, de gondoltam, hogy a homok finish ezen változtat. Nem rossz, de nem lesz a kedvencem, vagy csak még barátkoznom kell vele.

Nektek megvan ez a lakk? Mennyire szeretitek a sárga-narancs-piros lakkokat?

Flóra

Megjegyzések

  1. nagyon tetszik ez a rio lakk.
    nekem pont most tört össze az egyik lovely lakkom,az üveg tényleg nem sokat ér....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig a beltartalom csodás, főleg ezeknél a limitált lakkoknál :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések