Pan projekt 2018 ősz/tél

Halihó!

Az év első negyedében/harmadában egész jól sikerült magamat tartani az eltervezett pan projektemhez, és nagyon sok olyan terméket használtam el, ami már rég óta porosodott a polcomon. Viszont ahogy beköszöntött a jó idő, és egyre melegebb lett, a háttérbe szorult, hogy csökkentsem a sminktermékeim, a szépségápolási termékeim, vagy akár a parfümjeim számát. Gondoltam most ebben a bejegyzésben megmutatom nektek azokat a termékeket, amiket az év végéig szeretnék elhasználni.


A NYX soft matte lipcream-eket nagyon szeretem, a kedvencem a Rome és a Budapest árnylat. Mindkettő tavaly került hozzám, augusztusban, de már alig van bennük. Szintén kevés van a két Avon rúzsban, az egyik az Iced Mocha árnylat, a másik pedig a Tawny Rose. Mind a négy szájra való tökéletes hétköznapokra.

Nem sok van már a Maybelline FIT me! korrektorából, még Finnországban vettem, eléggé megszerettem. A filces tus is Maybelline-es. Alapvetően ez a kiszerelés nem a kedvencem, de ez a darab meggyőzött. Régóta megvan, lehet, hogy már a szavatossága sem jó, következő használatkor kiderül, hogy repül-e rögtön a kukába. A Catrice All Matt púder nem rossz darab, néha-néha visszatérek hozzá, de a porpúdereket még mindig jobban szeretem. Viszont ebben sincsen már sok, nem hiszem, hogy gondot okozna az elfogyasztása az év végéig.

Testápolási termékekből szerencsére már nincs sok mindenem felhalmozva. Testápolóból most csak két darabom van, ez a kókuszos Yves Rocher az egyik. Már csak félig van. 

Parfümök terén megint elég sok olyan van, amit el szeretnék fogyasztani. Anyától visszakerült hozzám a Giordani Gold EdP és a Giordani White Gold EdP, kb. az üveg egyharmadáig vannak tele. A Dancing Lady Hypnotic Night EdP és az Amber Elixir Night EdP kb. félig van, előbbi az egyik kedvenc illatom. Az Amber Elixir EdP eredetileg is anyáé volt, de már nem használja, hozzám pedig egészen közel áll az illatvilága, így azt a nagyon keveset ami van benne, szerintem 1-2 hét alatt el fogom tudni használni. A parfümöket nem hiszem, hogy sikerült elhasználnom teljes mértékben december végéig (egyébként mindegyik Oriflame-es), de legalább hármat ki szeretnék fogyasztani. A tervem, hogy ha végül az összeset kivégzem, akkor veszek magamnak egy drágább parfümöt. Egyenlőre a legszimpatikusabb a Gucci Guilty parfümje, de ez még változhat a következő hónapokban. :)

Ezek mellett viszont szeretnék arra is törekedni, hogy többször használjam a mono szemhéjpúderjeimet és a Sleek palettáimat is, ahogyan a rúzsaim és folyékony rúzsaim nagy részét.

Nektek vannak olyan termékeitek, amiket mindenképpen el szeretnétek használni különböző okokból kifolyólag?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések