Jégszilánkok

Halihó!

Ma egy téli manikűrt hoztam nektek, bár a címből lehetett erre következtetni. :)
A minták a körmömön nagyon tetszettek, viszont sajnos felbubisodott, ezért összesen csak 1 napot volt a praclimon ez a mani. Mindegyik mindegyik minta a MoYou Enchanted 16-os lemezről van. Jelenleg ez a kedvenc lemezem, mert gyönyörű minták vannak rajta, és a nagy részüket nem csak télen lehet használni.

Alapnak 2 réteg OPI Alpine Snow-t kentem, majd erre jött egy réteg az Astor NailArtist Glitter topperjéből (ami ugyanolyan, mint a megboldogult Essence glitter top coat-om - végre sikerült pótolnom). Ezután következett egy réteg Everglaze, majd nyomdáztam a Barry M Silver Foil lakkjával, és erre került egy réteg Essence btgn fedőlakk. Sajnos az Everglaze-em már elég sűrű, és a sok réteg miatt bubisodhatott fel a manikűr. Mindenesetre nekem nagyon tetszett a végeredmény, a glitteres toppernak köszönhetően a bubik sem voltak annyira szembetűnőek. A csillámok a képeken nem látszanak igazán, viszont élőben nagyon feldobták a manit, kicsit hópelyhekre emlékeztettek engem. :)

A fényviszonyok miatt sajnos nem igazán akartak sikerülni a képek, így most nem lesz olyan sok. :P 





Nektek hogy tetszik? Meg van ez a nyomdalemez Nektek?

Flóra

Megjegyzések

  1. Ez nagyon szép lett. :) Nekem is megvan ez a lemez,bár bevallom még nem használtam...de ez után a mani után lehet nekiesek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nekem télen ez, és a Flake No More a kedvenc lemezem, mindig nagy vívódások után tudom csak eldönteni melyiket használjam, mindegyiken annyira gyönyörű minták vannak. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések