Roses

Halihó!

Jelentem visszatértem. A múltheti bejegyzéshiány a nyaralásnak volt betudható, nem volt energiám előre készülni, remélem elnézitek. :)

Ma egy nyomdázott manikűrt láthattok tőlem, amibe én teljesen beleszerelmesedtem. A top 3 nyomdázott körmeim között szerepel, annak ellenére is, hogy nem lett tökéletes.

Alapnak a Manhattan Matt Effect 10M halványkék lakkját használtam két rétegben. Limitált lakk volt, az üvegben apró élénkebb kék csillámok is fellelhetőek, de ezek a körmökön egyáltalán nem látszanak. Viszonylag vastag rétegekkel kellett dolgoznom, különben foltos lett volna  a végeredmény. Száradás után teljesen matt lesz a lakk felülete, tapintásra pedig kicsit bársonyos. A nyomdázáshoz a Catrice 59 First Class Up-Grape vörös lakkját használtam. Nagyon szépen lehet vele nyomdázni, ráadásul ez a bordó szín a halványkékkel nagyon jól néz ki szerintem. Végül, hogy teljesen matt legyen a végeredmény a Miss Sporty Check Matt fedőlakkjával átmentem a körmeimen.

A gyűrűsujjamra először nem terveztem nyomdázni, de aztán mégis úgy jött ki a lépés, hogy lett rajta minta. Itt alapnak a Flormar 392-es holografikus csillámos lakkját használtam 3 rétegben. Erre is kentem matt fedőlakkot, de sajnos nem volt túl jó ötlet, a csillámok holoózását teljesen lenyomta. A képek készülése után azért átmentem rajta fényes fedőlakkal, viszont így már nem fényképeztem le (mindenesetre hasonló látványt nyújtott, mint itt).  A kiválasztott nyomdalemez pedig a MoYou London Gothic 07-es lemeze volt (itt).







Nektek hogy tetszik?

Flóra

Megjegyzések

  1. brutálisan jól néz ki, muszáj lesz beszereznem ezt a lemezt! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :)
      én igazából emiatt a rózsa minta miatt rendeltem meg az egész lemezt, de jobban megnézve van még rajta jó pár használható rész, de a rózsák viszik a pálmát :P

      Törlés
  2. Nagyon szép a mani, gratulálok! Ezt a színösszeállítást lopom, pont megvan a Catrice lakk és egy hasonló halványkék krémeme is van, amit nagyon szeretek. A lemez beszerzésén én nagyon elgondolkodtam, a rózsák mesések és a csigavonalas órás meg a repülő kulcsos minta is nagyon tetszik rajta. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nyugodtan. ;) Engem először a baba feje elijesztett ettől a lemeztől, de amikor jobban megnéztem, rájöttem, hogy kb. az az egyedüli rész, ami számomra használhatatlan benne. :P

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések