Essence - 190 kiss me, freddy

Halihó!

Ma egy Essence lakkot hoztam nektek, ami még a régi colour&go családba tartozik, viszont az új, the gel családban is ugyanezzel a névvel helyet kapott. Ebből adódóan nem tudom, hogy van-e lényegi különbség a két lakk között, a színük teljesen megegyezik, a formulán nem tudom, hogy változtattak-e. Mindenesetre nekem colour&go lakkokkal soha nem volt problémám, főleg mivel 1, maximum 2 naponta lakkozok, így nekem halál mindegy milyen egy lakk tartóssága.

A kiss me, freddy-ről azt érdemes tudni, hogy 3 rétegben fed, gyorsan szárad, és a felülete kicsit érdes marad a száradás után (természetesen a the gel családba tartozó lakk, lehet, hogy máshogy teljesít technikai szempontból). A színe igazán különleges, piszkos szürkés zöld, egy kis kékes tónussal. Ezt megszórták apró, ezüst glitterekkel és arany mikropelyhekkel. Már ha jól látom. Eléggé összetett lakk, az biztos. :)

A képek árnyékban és gyenge napfénynél készültek, illetve a makro képek most nagyon jól sikerültek (legalábbis szerintem :D ), a körmeim pedig itt extra hosszúak voltak (azok a "régi" szép idők... :P).






Nektek megvan ez a lakk? 

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések