Őszre hangolódva a Gonden Rose-zal

Halihó!

Ma három őszies Golden Rose lakkot szeretnék nektek mutatni. Idén valahogy elkapott az ősz-láz, és muszáj volt néhány őszies lakkot beszereznem. Főleg a lilás-vöröses vonalon mozogtam, most ilyen lakkokra vágytam, de mivel annyira nem vagyok mostanában lilás, és a vörös lakkokkal is hadi lábon állok, ezért nem akartam nagyon sokat költeni a lakkokra. Így esett a választásom a Golden Rose-ra, mivel olcsók, és ha mégsem tetszenek felkenve vagy csak egyszer használom őket, akkor sem érezném azt, hogy pénzkidobás volt megvenni a lakkokat. 

Összesen 3 lakkot vettem, egyet a Rich Color vonalból, és kettőt a WOW! vonalból. Szerencsére mindegyik lakknak nagyon rendben van a minősége. Átlagos idő alatt száradnak meg, könnyű őket kezelni, és maguktól is szép fényesre száradnak, kivételesen a képeken fedőlakk nélkül láthatóak. Mindhárom lakk krém finishű, és mindegyikből 2 rétegre volt szükségem a tökéletes fedéshez, bár már egy rétegben is hihetetlenül pigmentáltak voltak. A Rich Color egy fokkal sűrűbb a WOW! lakkoknál, de mindegyiket gyerekjáték volt felkenni, felkenés után alig kellett javítanom a lakkozáson. Felkenéskor közepesen vastag-vastag rétegekkel dolgoztam, mint ahogy minden más krém finishű lakknál teszem.


Golden Rose Rich Color - 139: Ez egy piszkos lila lakk, egy hajszálnyi kékes tónussal. Aki szereti az ilyen szürkés-piszkos árnyalatokat, annak bátran ajánlom. Felkenve egy hajszállal sötétebb és szürkésebb, mint az üvegben. 





Golden Rose WOW! - 62: Talán úgy tudnám a legjobban jellemezni, hogy ez egy bogyós lila lakk. Mályvás beütésű, egy picit rózsaszínes, de egyértelműen lila lakk. Egy hajszállal ez is sötétebb a körmökön, mint az üvegben.





Golden Rose WOW! - 66: Ennél a lakknál több kép lesz, mert késő délután fényképeztem, és nem igazán volt elég fény a képek készítéséhez, így különböző beállításokat, illetve vakut használtam. Az első két kép ugyanúgy készült, mint az eddigiek, a következő 3 képen a fényviszonyon állítottam, ezért sárgásabbak, melegebb tónusúak a képek, az utolsó kettőnél használtam vakut is. De visszatérve a lakkhoz: kicsit lilás vörös lakk, vörösbor színű szerintem.







Hogy tetszenek a lakkok? Meg van valamelyik? Szoktatok évszak váltáskor kimondottan a következő évszakhoz vásárolni lakkokat? 

Flóra

Megjegyzések

  1. De gyönyörű színek :) Én ma Moyra Effect - arannyal tértem haza, nyomdázáshoz vettem, őszre pont jó lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én így ősszel főleg a krém lakkokat szeretek felkenni, de az arany nyomdázáshoz a fenti lakkokat el is tudnám képzelni. :)

      Törlés
  2. Nyamm, az első lila mesés *.* Én is készülök már az őszre, meg is vettem még gyorsan az akciós ILNP Timeless vow és a Fun Storm lakkokat, szerintem mindkettő remek lesz az évszakhoz :)
    Jó lett a poszt és nagyon tetszenek a képek. :)
    Esetleg nyomdázni nem próbáltál a lakkokkal? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Nem, nem próbáltam még nyomdázni velük, de majd lehet, hogy teszek egy próbát velük. :)

      Törlés
  3. Nagyon szépek! :) Szuper, hogy Golden Rose lakkokat is bemutatsz, az egyik kedvenc márkám és alig vannak róla swatchok a neten. Pedig ár/érték arányban nagyon jó márka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sok lakkom van a Golden Rose-tól, viszont mindegyikkel nagyon meg vagyok elégedve. Ár/érték arányban pedig tényleg nagyon jók. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések