Kedvenc körömlakkjaim - 2014

Halihó!

Ennek a posztnak már 31-én neki ültem, de nem sikerült hajnalban befejezni. Aztán azóta a piszkozatként pihent, mert valahogy nem jött az ihlet meg az energia, hogy befejezzem. 

Előre szólok, hogy nagyon hosszúra sikeredett a bejegyzés! Aki végigolvassa, annak előre is köszönöm! :)

Mint ahogy a cím is mutatja, a 2014-es kedvenceimről lesz szó, de nem top 10 vagy top 25-ös formában, én sokkal bővebbre vettem a listát. Ezeket a lakkokat használtam az évben a legtöbbször, ha nem tudtam eldönteni milyen színű legyen a praclim vége, akkor ezekből választottam egyet.

Ezek között a lakkok között van olyan ami már több éve a birtokomban van, és vannak köztük friss szerzemények is. Illetve van egy-két darab, aminek imádom a színét, de ritkán hordom, mert a macerásabb lakkok közé tartoznak, de még ennek ellenére sem tudok haragudni rájuk.

Színenként szeretném ezeket a lakkokat bemutatni, az egyes színeknél nem akartam limitet szabni. Minden lakkoz írnék pár sort, hogy miért a kedvencem, de megpróbálom szűkszavúra fogni, mert tíz csoport van, összesen 91 lakkal...Ja, kicsit függő vagyok. :D
(Lista balról jobbra, lefelé haladva)


Kedvenc kékek

Avon Speed Dry - On Point Blue: Tavasz óta van meg ez a lakk, imádom ezt a kicsit fáradt középkék árnyalatot, nálam ez a tökéletes kobalt kék. Két réteges, gyorsan szárad, ráadásul szép fényesre. 
Astor Lacque Deluxe - 875 Electric Blue: Kedvenc királykékem, a három-rétegessége miatt kicsit kevesebbszer használom, de felkenve gyönyörűséges, olyan, mintha géllakk lenne a körmeimen. :)
NYC In a Minute - 325 Raindrop: Imádom ezt a halványkék lakkot, a felkenése kicsit problémás, mert hajlamos foltozódni, de ha sikerül szépen felkenni, akkor mindenért kárpótol a látvány. Főleg nyáron szeretem hordani.
Essence Nail Color 3 - 01 Midnight Date: A pelyhes topper része igazán különleges ennek a lakknak, a sötétkék felének pedig gyönyörű az árnyalata, szerencsére a felkenésnél nincs vele semmi probléma, nem kell trükközni. Pelyhes feléről kép itt.
S-he - 290: Ezt a lakkot is szeretem, igaz, már kicsit ritkábban használom, mint régebben. Ez is egy nagyon szép középkék árnyalat, a minőségével sincs probléma. És már csak a félig van tele. :)
S-he - 279: Erről a lakkról már írtam bővebben a blogon, itt elolvashatjátok. Röviden ez a tökéletes felhőkék lakk.
S-he - 278: Ez a lakk nem csak a színével varázsolt el, hanem a finish-ével is. Száradás után szerintem kimondottan olyan hatása van, mintha viaszos lenne a felszíne, szóval életem első waxy finis-hű lakkja (ez alapján). Felkenés szempontjából problémásabb és hajlamos lepattogni a körömvégekről, de ezektől függetlenül is imádom.
Miss Sporty Lasting Colour - 060: Szeretem ezt a türkiz kék lakkot, egyetlen problémám vele az, hogy három réteges, viszont gyorsan szárad, és az ecsete is egy álom.
Miss Sporty Lasting Colour - 510: Ez A sötétkék lakk, mintha belülről világítana. Gyorsan szárad, két réteges, és brutál fényesre szárad. Aki egy picit is szereti a kék lakkokat, annak kötelező darab! Kép róla itt.
Anny - 696 highway to heaven: Miután az imádott IsaDora lakkom kifogyott, ezt vettem helyette, egyrészt mert csak fél hajszállal sötétebb, mint az IsaDora, másrészt mert 15 ml, harmadrészt mert Anny volt az első homok lakkom is.
Oriflame Power Shine Palladium - Blue Iridescence: Sajnos csak limitált lakk volt, pedig kimondottan jó darab: enyhén holo, nagyon fényesre szárad, és egy réteges.
Anny - 694 blue hypnosis: Imádom a színét ennek a lakknak, mondjuk fedőlakkal jobban bejön, mint nélküle, és az ennél érdesebb homoklakkokért jobban oda vagyok, de ez is jó kis darab. Manikűr vele itt.
Manhattan Quick Dry - 101S: Régi essence-es üvegben van, mert az eredetijét már nagyon döntögetni kellett. Imádom a színét télen-nyáron, bejegyzés róla itt.

Kedvenc zöldek


China Glaze - This Is Tree-mendous: Igazi csillámtenger ez a lakk. Sajnos az ecsete hajlamos felpuffadni a csillámoktól, illetve fedőlakkal lepattogni, de ettől eltekintve szeretem.
Manhattan Lotus Effect - 81R: Ez első és egyben A menta lakkom, sajnos inkább három réteges, de a színe mindenért kárpótol.
Avon Nailwear Pro+ - Honeydew Dazzle: Ezt a halvány almazöld színt is imádom. Egyedül az szokott visszariasztani a használatától, hogy négy réteg kell belőle, de megéri szenvedni vele. Manikűr vele itt.
Avon Nailwear Pro+ - Midnight Green: Nagyon szép méregzöld árnyalat, a blogon itt szerepelt.
Catrice Revoltaire Limeted Edition - C01 Innocent Toxin: Elég brutális árnyalatú lime zöld lakk, enyhe fűzöld fénnyel. Már megvan egy ideje, de minőségében nem változott. 
Miss Sporty Clubbing Colours - 330: Tavasszal szoktam sokat használni ezt a lakkot, nagyon szép ez a mentás-kékes színe, és kimondottan illik hozzá a gyöngyház finish. Kép róla itt.
Misslyn Velvet Diamond - 73 Oriental Emerald: Először nagyon tetszett, ezért meg is vettem, otthon viszont egyáltalán nem jött be. Viszont a holografikus glittereknek köszönhetően mégis különleges ez a lakk, felkenve jön elő az igazi szépsége. Ebben a bejegyzésben van róla még egy kép, ott sokkal élethűbb, mint a fenti képen.
Lovely Gloss Like Gel - Nr. 430: Ezt a lakkot még nyáron vettem, nyáron és ősz elején használtam főleg, meglepően jó a minősége, igaz, három réteg kell belőle. Képe róla itt.
Misslyn Velvet Diamond - 70 Spark of Hope: Lime zöld homoklakk, azt hiszem más márkánál ilyennel nem is találkozhatunk. Manikűr vele itt.
Anny - After Dinner Show: Az első homoklakkom, amit úgy sikerült megvennem, hogy már sétáltam kifelé a Douglass-ból, aztán a perifériás látásommal észrevettem a pult előtt, rárepültem, és 5 másodperc múlva boldogan távoztam a boltból ezzel a lakkal egyetemben. ^^ Mondanám, hogy a végét járja, de a folyamatos hígítások miatt már egy éve a feléig van...Remélem öntermelő a lakk. :D Itt és itt láthatjátok akció közben.


Kedvenc lilák


Essence colour&go - 174 purple sugar: Két réteges, gyorsan szárad, ráadásul egész fényesre. A színe pedig szerintem tökéletes radiant orchid, bejegyzés róla itt.
Essence Fantasia Limited Edition - 03 take a ride on pegasus: Imádom az irizáló lakkokat, főleg ha kékes fényük van, mint ennek a darabnak is. Sajnos a szenvedős fajtába tartozik a maga 4 rétegével, de ha sikeresen felkentük és még nem is nyúltunk bele, akkor gyönyörű szép. ^^ Kép róla itt.
Avon Gel Finish - Mauvelous: Bárhol, bármikor árnyalatnak mondanám, sőt, a Zoya Aubrey-ra hasonlít, amivel már régebb óta szemeztem.
NYC In a Minute - 262 Murray Hill Mauve: Nem szoktam gyakran használni, de amikor felkenem, mindig elcsodálkozom, hogy miért nem használom többet, és hogy milyen jó a minősége.
Catrice Ultimate Nail Lacquer - 420 Dirty Berry: A második holo lakkom, amiről a Rossmannban még nem is vettem észre, hogy holografikus. Nagyon szép, enyhén holos lakk, 2 rétegben fed és hihetetlenül fényesre szárad, mint a holok nagy része.
NYC In a Minute - 210 Chinatown: Ezt a lakkot is ritkábban használom, de nagyon szép sötét lila színe van, a minősége ennek is hibátlan. :)
Catrice Ultimate Nail Lacquer - 30 Lilactric: Ez a zöldes-aranyas irizálás levett a lábamról, a nagyon halvány lila alapszínnel kombinálva gyönyörű. Manikűr vele itt.

Kedvenc rózsaszínek, pinkek

Barry M - 337 Pink Silver: Ez a legtöbbet használt rózsaszín lakkom. Tömény rózsaszín és ezüst csillámból áll az egész lakk, de szerencsére lemosásnál ez nem okoz problémát. Ezen kívűl ez az első Barry M lakkom is. :)
A england - Iseult: Imádom ezt a halvány rózsaszín lakkot. Bejegyzés róla itt.
Manhattan Super Nails - 01 FlIgh HIgh: A képen sajnos nem jön vissza, de ez a lakk az Iseult-nál is halványabb, enyhén csillámos púderrózsaszín lakk. Egyedüli hátránya a fedése, négy réteg kell belőle.
Miss Sporty Lasting Colour - 390: A kedvenc bogyószínem. Bejegyzés róla itt.
Avon Nailwear Pro+ - Orchid Spalsh: Szép közép rózsaszínű lakk, sajnos kell belőle 3 réteg, de gyorsan szárad. Manikűr vele itt.
Miss Sporty Funtasy Holographic Effect - 030: A Rossmann-ban sokkal pirosasabbnak tűnt, de nem bánom, hogy végül egy pink lakkra tettem szert. Nálam ez kimondottan karácsonyi lakk. Vannak benne apró holografikus glitterek, a finishe pedig kicsit a foil finishre hajaz, de annál kicsit "lazább". Terveim szerint lesz róla bejegyzés, ott majd lesz róla több kép is. 

Kedvenc narancsok, pirosak, vörösek, bordók


Oriflame More by Demi - Black Red: Nagyon sötét vörös lakk, két rétegben fed, és nagyon szép fényesre szárad.
Essence Hello Autumn Limited Edition - 01 Beauti-Fall Red: Hidegen fáradt vörös színe van, melegen pedig tűzpiros. Kép róla itt (élőben nem ennyire rózsaszínes).
China Glaze - X: Sötét vörös lakk, ahhoz képest, hogy egy rétegben alig van fedése, a második réteggel már teljes fedést lehet elérni. Kicsit olyan felkenve, mintha belülről világítana. Manikűr vele itt.
Essence Vampire's Love Limited Edition - 03 True Love: Nem egy mai darab, de imádom ezt a lilás-bordó színt, szerintem nem sok ilyen árnyalattal lehet találkozni.
Oriflame Power Shine Palladium - Festive Purple: Szintén egy lilás bordó szín, enyhe holo finish-sel, a kék tásához hasonlóan egy rétegben fed, nagyon fényesre szárad.
Manhattan Sugar Effect - 3 Coral Glam: Nem vagyok oda a narancssárga lakkokért, de ez annyira életteli árnyalat, hogy megszerettem. Enyhén érdes homoklakk, fedőlakkal és önmagában is szeretem hordani. Kép róla itt.
Picture Polish - voodoo: Az első, és az egyetlen Picture Polish lakkom (egyenlőre). Nagyon szép lakk, sötét, kicsit lilás árnyalatú vörös alapban rengeteg apró arany pehely van, ha felkenem, akkor mindig megdicsérik.
Oriflame Pure Colour - Burgundy: Ez az egyik legelegánsabb lakkom a készletemben. Főleg télen szeretem használni, illetve karácsonyi vörösnek is elmegy. :) Egyedül a kiszerelését nem szeretem, hihetetlenül pici az ecsete, az üveg kialakítása pedig szörnyű. Kép róla itt (élőben ennél picit világosabb).


Kedvenc feketék, fehérek


A england - Camelot: Kedvenc feketém, egyréteges, tömör gyönyör. Nem hittem, hogy lehet egy szimpla krém finish-ű fekete lakkot ennyire szeretni, de tévedtem. A meglévő a england-es lakkjaim közül is ez a kedvencem. :) Manikűr vele itt és itt.
OPI - Alpine Snow: Kétréteges fehér lakk, alapnak szeretem nagyon használni. Hihetetlenül gyorsan megszárad, egyedüli hátránya, hogy a köröm barázdáit kiemeli. Manikűr vele itt.
IsaDora Wonder Nail - 775 Angel Wings: Nem is olyan rég volt róla egy bejegyzés (itt), sok újat nem tudok róla mondani, még mindig töretlen a szerelmünk. 
Oriflame The ONE - Steel Shimmer: Metál finish-ű fekete lakk, ráadásul egyréteges, nagyon jó az ecsete, imádom. ^^
Catrice Ultimate Nudes - 03 Meet Me Á Paris: Rózsaszínesen-barackosan irizáló fehér lakk, az OPI felett gyönyörűen mutat, majd erről a kombóról is szeretnék bejegyzést.
Claire's - Cupcake: Erről a lakkról is van bejegyzés a blogon, itt megtaláljátok. Sok újat szintén nem tudok elmondani róla, az egyik legcukibb lakkom.
Lovely Snow Dust Limited Edition - Nr.2: Azt hiszem senkinek sem kell ezt a lakkot bemutatnom. Mindenki hallott róla, sok lánynak megvan és sok lány szeretné, hogy legyen még belőle.


Kedvenc ezüstök, aranyak


Lovely Snow Dust Limited Edition - Nr.1: Arany homoklakk, még tavaly karácsonyra kaptam barátnőmtől. Tetszik, hogy viszonylag halvány arany, az érdessége pedig pont a kedvencem. Kép róla itt.
China Glaze - Mingle With kringle: Erről a lakkról is volt már szó a blogon (itt). Azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a legszebb foil finish-ű arany lakk, amit eddig láttam. 
Catrice Ultimate Nail Lacquer - 910 Oh My Goldness!: Tetszik ez a sötétebb arany, hasonló színnel még nem találkoztam, az állagát is szeretem, könnyen kezelhető, hosszabb körmökön mondjuk kell a három réteg belőle. Manikűr vele itt.
Barry M  - Gold Foil: Ezt a lakkot szerintem mindenki ismeri, aki szokott nyomdázni, hiszem tökéletes hozzá. Önmagában nekem nem tetszik felkenve, de nyomdázáshoz már többször használtam (pl. itt is).
Oriflame Power Shine Palladium - Reflecting Silver: Még az essence-nek volt régebben egy enyhén holos ezüst lakkja, amit sajnos elég hamar elfogyasztottam... Szerencsére az Oriflame előjött ezekkel a holo lakkokal, és ez az ezüst darab nagyon hasonlított a néhai essence-re, annyi különbséggel, hogy ennek van egy kis lilás árnyalata. Egyébként mindenben megegyeznek: három réteg, tükörfényes felület, enyhén szórt holo finish, gyors száradás.
Flormar Nail Enamel - 392: Még ezt vettem meg, mint utánpótlást az előbb említett essence helyett, hát annyira nem jött be a választás finish szempontjából... De ez is nagyon nagy kedvencem, több, mint a kétharmadát már elhasználtam a lakknak. Manikűr vele itt és itt.
Lovely Rio Limited Edition - Nr.1: A nyár eleji Lovely limitált kiadású lakkok közül ez a kedvencem, nagyon tetszik, hogy az ezüst alapba pink glittereket is raktak, nagyon feldobja a lakkot. Emellett barátnőim is előszeretettel nyúlják le tőlem. :D Kép róla itt.
IsaDora Sugar Crush - 100 Diamaond Crush: Imádom ezt az ezüst lakkot, kár, hogy az IsaDora-k nem nagyobb kiszerelésűek. Ez a darab is igen csak a végét járja már. Manikűr vele itt.
A england - Merlin: Imádom ezt a lakkot is, a neve meg szerintem nagyon találó. Iseult-tal együtt szár szerepelt a blogon (itt). Önmagában 3 rétegben is fed.
Golden Rose Rich Color - 20: Szeretem a foil finish-ű lakkokat, ha meg ezüst, akkor pláne jár érte a plusz pont. Volt egy essence nyomdázós lakkom, azt viszonylag hamar kinyírtam, mert az összes körmömre használtam. Nemrég pótoltam ezzel a Golden Rose-zal.
Barry M - Silver Foil: Nyomdázós lányoknak ezt a lakkot sem kell bemutatnom, a blogon is több nyomdázásnál szerepelt. Képek ittitt és itt.


Kedvenc szürkék, nude-ök, szürkésbarnák


IsaDora Sugar Crush - 102 Metal Crush: Eléggé meghatározhatatlan számomra a színe, de talán a lilás-szürkével írható le a legjobban. Az IsaDora homoklakkjait szeretem a legjobban, nagyon szép színeik vannak és az érdességük is pont tökéletes. Bejegyzés róla itt.
Max Factor Glossfinity - 50 Candy Rose: Nagyon régóta szemeztem már ezzel a lakkal, ez a fáradt rózsaszínes-rózsás-nude-ös színe teljesen elvarázsolt. Alapból drágának tartom a Max Factor lakkjait, mert annyira szerintem nem jók, hogy 2000forintot kérjenek értük, viszont egy nagyon jó akció keretein belül kb. 950 forintért abszolút megérte megvennem.
Rimmel Salon Pro - 237 Soul Session: Nagyon szép árnyalatú nude lakk, három rétegben fed, az ecsete nagyon jól használható, itt láthatjátok akció közben.
Essence multi dimension - 69 Movin' On: Valószínűleg ez a legrégebbi lakk az egész listában, még gimiben vettem. A minősége azóta is változatlan. Két réteg ekll belőle, fényes marad száradás után. Szeretem.
Essence colour&go - 123 1000 miles away: Egyik kedvenc beige/nude lakkom ezzel a kék irizálással. Sajnos most kezdi minőségileg megadni magát, de azért remélem el fogom tudni használni. Kép róla itt.
Essence colour&go - "szürke": Régi lakk ez is, az árnyalatnevet tartalmazó matricát rég leszedtem róla. Mindenesetre azt kell erről a lakkocskáról tudni, hogy nagyon tetszik a színe, két rétegben fed, és lassan ez is elfogy.
Essence into the Wild Limited Edition - 02 Zulu: Az eredeti üvegét sikerült eltörnöm, ezért egy kisebbe lett átköltöztetve, és már több mint a felét már elhasználtam. Mostanában ritkábban nyúlok utána, de régen nagyon sokat használtam. Egyébként matt szürkésbarna lakk, és akkor vettem, amikor kezdtek a hasonló árnyalatok divatba jönni.
Essence colour&go - 168 love me, cupcake!: Nálam ez a tökéletes halvány lilás-nude szín, majdnem egy rétegben is fed. Amikor rajtam van, mindig megdicsérik. Ennek a manikűrnek is ő képezte az alapját.


Kedvenc meghatározhatatlanok 


Flormar Duo Chrome - DC05: Nagyon szeretem ezt a lakkot, nem is hiába szerepelt már a blogon (bejegyzés itt). Egyedül a problémám az a hosszú kupakjával van, mert így nem fér be a körömlakktároló kis szekrényeimbe.
S-he - 317: Azt hiszem ezt a lakkot sem kell sok embernek bemutatnom. Imádom ezt a lakkot, el is neveztem Zawadsky-nak. Az pedig végképp elárul róla mindent, hogy ez a második üvegem belőle. :D
A england - Her Rose Adiago: Először netes képeken nagyon tetszett, be is szereztem, aztán felkentem, és elmúlt az WOW hatás. Annyira nem hasonlított a netes képekre, azoknál sokkal fakóbb és barack-mentesebb volt. Aztán valahogy lassacskán mégis sikerült bekerülnie a kedvenceim közé. Valószínűleg azért, mert 1) enyhén holo finish-e van, 2) majdnem egyréteges, 3) gyorsan szárad, 4) nyomdázni is lehet vele, 5) a england.
Avon Nailwear Pro+ - Lioness: Nyári kiadású Avon lakk, a színe tipikusan téglavörös. Két rétegben fed, fényesre szárad, és hajnalok hajnalán jegyzőkönyv írása közben többször is azt hittem, hogy vérzik az összes körmöm, amikor a kacsóimra néztem (ami azért fura, mert a színének túl sok köze nincs a vér színéhez...bár hajnali 2 és 4 között azt hiszem nem meglepő, hogy hasonló dolgokat él át az ember). Amúgy az Avon elég jól ért ahhoz, hogy ehhez hasonló fáradt színeket keverjen ki. :)


Kedvenc topperek

Avon Color Trend - Silver Plated: Imádom ezt az ezüst glitteres lakkot, szegénykét majdnem sikerült kevesebb, mint fél év alatt kivégeznem. Aztán lassítottam a tempón, így még van egy nagyon kevés az aljában.
Essence - Glitter Topcoat: Legelső topperem. Imádom az apró fehéres pelyhecskéket benne, bármilyen lakkot fel tud dobni. Benne is elég kevés van már.
Moyra - No. 04: Használata után kicsit érdes marad a lakkozás felülete, mondhatni enyhén homok hatású lesz (de csak nagyon enyhén). Ez a darab is nagyon sok lakkot fel tud dobni, ajánlom figyelmetekbe! ;)
IsaDora Wonder Nail - 769 Mother of Pearl: Egyik kedvenc topperem a kedvencek között is, halvány és sötét lakkokon is egyaránt nagyon jól mutat.
NYC - 003 Disco Inferno top coat: Decemberi szerzemény, párszor már használtam. Nagyon tetszik a különböző méretű ezüst, nagyobb ezüst holografikus és a kisebb kék glitterek egyvelege. Sok lakkot fel tud dobni.
Maybelline Express Finish - 840 Flash Cosmic: Főleg a sötét lakkokon mutat jól, már csak kb. félig van tele, próbálok spórolni vele, mert a Maybelline-nek ezt a fajta lakkját itthon nem lehet kapni.
Misslyn - 746 Diamond top coat: Ennél a lakknál is csak félig van tele az üveg, itt láthattátok akció közben.
Lovely Top Jewels - Nr.4 és essence nail art special effect topper - 08 night in vegas: A Lovely szerintem nagyon hasonlít a PP storm lakkjára, és az ára csak töredéke a PP-nek, a night in vegas-ból pedig már a második üveget fogyasztom. Az essence-nek több pelyhes lakkot kellene gyártania, nagyon megy (ment) ez nekik. Manikűrben itt található a két lakk együtt, a Lovely-ről még kép itt.
Essence nail art special effect topper - 16 cool breeze: Ezt a lakkot főleg tavasszal és nyáron szoktam használni, szerintem kimondottan sellős manikűröket lehet vele készíteni.
Essence Goog Girl Bad Girl Limited Edition - 02 Once I Was An Angel: Na ez az egy lakk az abszolút kivétel az egész listából, mert még egyszer sem volt a körmeimen, de egyszerűen annyira tetszik, hogy muszáj volt beraknom ide. Még meg kell találnom hozzá a megfelelő alapot, de fehéren szerintem kimondottan jól fog kinézni.
Claire's - Glitter Black/White: A claire's lakkoknak kimondottan jó a minőségük, legalábbis azoknak, amikkel én találkoztam. Ebben a topperben rengeteg glitter található, és gyorsan szárad.
Claire's - Navy Pier és Wicked: Kívülről a két lakk tök különbözőnek tűnik, de felkenve alig van köztük különbség. A Navy Pier átlátszó kék alapban tartalmaz kisebb kékes glittereket, a Wicked pedig átlátszó halványlila alapban közepes kék glittereket. Sötét vagy fekete alapra kenve azonban csak a glitterek méretében van különbség.
Claire's - Dizzy: Igen jellegzetes lakk. Főleg fehér alapra szeretem kenni (sőt, azt hiszem máshogy még nem is próbáltam), ennek is már elhasználtam a felét. Manikűr vele itt és itt.
Maybelline Color Show Street Artist Top Coat - 02 White Splatter: Ez lakk is szerepelt már a blogon (itt), azóta is szeretem, de ez nálam inkább tavaszi-nyári lakk, mint téli.

Húú, hát ennyi lett volna ez a bejegyzés. Még így is, hogy próbáltam egy-egy lakkról nem ódákat zengeni, nagyon hosszúra sikeredett. Egy-egy képet, bejegyzést több lakkhoz is belinkeltem, szerintem így átláthatóbb, mint hogy szövegesen odaírtam volna, hogy amúgy az xy lakknál található linknél is megtalálhatjátok, láthatjátok a zq lakkot felkenve.

Aki eddig eljutott, annak köszönöm szépen hogy végigolvasta, végigrágta magát ezen a bejegyezésen. :) :)

Már csak annyi van hátra, hogy Tőletek is megkérdezzem, mik voltak a 2014-es kedvenceitek lakk fronton (szószátyárok azt is leírhatják, hogy miért :) ), illetve, hogy melyik van meg Nektek a most bemutatott lakkok közül? 

Flóra

Ui.: A következő listámnál tuti szabok limitet. :D

Megjegyzések

  1. Kedvenceknél limitet szabni nagyon nehéz. :D
    A Spark of Hope amúgy nálam is nagyon nagy kedvenc, már utánpótlást is vettem hozzá, ha esetleg elfogyna, a Her Rose Adagio meg szimplán a világ legszebb lakkja. Amit még nagyon szerettem idén, az a piCture pOlish Columbia - bár rengeteg Seche Restore kellett bele, hogy kibéküljünk -, és a Frank n Furter, a legszebb piros a világon. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy én a PP-kre sajnálok kiadni annyi pénzt, bár valószínűleg ez annak is betudható, hogy viszonylag ritkábban járok a Nailland felé és nem vagyok az a neten rendelgetős típus (még szerencse, mert a számlámat tuti simán lenulláznám...).
      Nagyon nem vagyok piros-lakkos, de ez a Frank n Furter tényleg gyönyörű :)

      Törlés
  2. fú, jó kis lista!! szép lakkok :) :) nekem kevés van meg ezekből, de régen a türkis miss sporty volt a kedvenc lakkom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A miss sporty lakkjait nagyon szeretem, a legtöbbjüknek a minőségébe bele se tudnék kötni :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések