Flake no More

Halihó!

Ma egy régebbi lakkozásomat szeretném megmutatni, amihez a kedvenc nude lakkomat használtam, illetve életem első Pet'la Plate nyomdalemezét. Nekem iszonyatosan tetszik a végeredmény, valószínűleg többször fogok még hasonló lakkozást készíteni.
Az ötlet nem a saját buksimból pattant ki, hanem a The Nail Network blogon látott manikűr szolgáltatta az ötletet, még pedig ez itt.

Az alapszín nálam a Rimmel Salon Pro vonalához tartozó 237-es számú Soul Session lakk volt. Három rétegben érhetünk el vele teljes fedést, nem csíkozódik, kisujjnál nehezebb használni a széles ecsete miatt (legalábbis nálam - sokszor van kisujj-problémám :D). Az állaga folyósabb, de szerintem könnyen kezelhető, a száradását átlagosnak mondanám, magában is fényesre szárad. 

A nyomdázáshoz a Barry M Silver Foil lakkját használtam, illetve a Pet'la Plate-ek közül a Flake no More elnevezésűt (a nyomdalemezt itt láthatjátok). Ennél szebb hópelyhes nyomdalemezt még életemben nem láttam, a MoYou London Festival 02-es lemezére ácsingóztam eddig, de ez a lemez simán lekörözi azt. A lemez nagyon jól használható, könnyen fel lehet venni a mintákat, minden apró kis részletet, egyedül amin meglepődtem, azok a minták méretei voltak - hatalmasak. Egyébként nővéremtől kaptam karácsonyra. :)

Nem lett életem legjobb nyomdázása, még van mit gyakorolnom (mondjuk talán nem ártana kicsit többet nyomdáznom, nem pedig másfél havonta próbálkoznom...), de nekem nagyon nagyon nagyon tetszik. :D







Nektek hogy tetszik? Mi a kedvenc nude lakkotok?

Flóra

Megjegyzések

  1. Szép lett! A Flake no more a legjobb hópelyhes lemez. :) Nekem az alapszín is nagyon tetszik, kár, hogy három réteges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Hát igen, nem lenne rossz, ha kevesebb rétegben is fedne, de ettől eltekintve a minősége szerintem nagyon jó, nem hiába lett a kedvencem :)

      Törlés
  2. Szép lett! A Flake no more a legjobb hópelyhes lemez. :) Nekem az alapszín is nagyon tetszik, kár, hogy három réteges.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések