Avon - Oxford Wine

Halihó!

Ma egy gyorsan elkészíthető, szájhangsúlyos sminkkel készültem. Mint ahogy a címből kiderül az Avon Oxford Wine ajakrúzsa a főszereplő. Nagyon régen szerettem már volna ezt az ajakkencét élesben is megmutatni, de valahogy mindig újabb és újabb ötleteim támadtak, amikben ő nem szerepelt. De végre elérkezett az ő ideje is! :)


A sminket tényleg hamar meg lehet csinálni, ha elbíbelődök vele, akkor is maximum 15 perc. Az arcomat először lealapoztam (Oriflame Perfect Fusion), aztán púdereztem (NYC átlátszó porpúder), végül kevés pirosítót használtam (Avon márványos pirosító). A szemöldökömet a szokásos Catrice palettás szürkésbarna szemhéjpúderrel igazítottam meg, majd ment rá az Oriflame Giordani Gold-os szemöldökzseléje.


A szememet natúrnak meghagytam, csak az alsó pillasornál húztam ki szemceruzával, amit "cicásítottam" (Avon gél állagú szemceruza Silver árnyalatban). Szempillaspirálnak szintén egy Oriflame darabot használtam, mégpedig a Giordani Gold Lash Panorama spirált.
Végül a számat az Oriflame Wonder Colour szájkontúrceruzájával húztam ki. Ezután az ajkak egész területét kitöltöttem vele. Direkt ehhez a rúzshoz vettem, ugyanis a színük teljesen megegyezik. A rúzst sok húzással, vastagon kentem fel, majd, hogy ne legyen foltos a végeredmény. Rúzsecsettel egyengettem el a színt (sajnos önmagában nagyon foltos tud lenni a végeredmény, illetve kevés húzással nem jön ki ez a szép, mély színe).


Összességében szeretem ezt a rúzst, nagyon dögös színe van, hétköznapokban is néha használom, általában akkor sem bonyolítom túl a szemsminket. A szemceruza pedig annyira puha állagú, hogy még a szempilláim is ezüst színűek lettek, amit egyáltalán nem bántam, ráadásul hihetetlenül pigmentált :).

Nektek hogy tetszik? Szoktatok hétköznapokon hasonlóan erős rúzst viselni?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések