Captive Goddess

Halihó!

Ma egy gyors lakkozással jöttem, amit még a nyár végén csináltam. Hát igen, nem friss gyártmány. Barátnőm küldött egy lakkos videót fb-on, és ennek hatására úgy döntöttem, hogy nekem is muszáj kipróbálnom. Életemben nem szenvedtem ennyit egy lakkozással, kb. 5 óra volt összehozni 4 mintát. Igen, NÉGYET, gondolhatjátok.... Egyébként nagyon vicces volt megcsinálni, mert a videót a fb-on a lakkos csoporttal is megosztottam, és mindenki őrült próbálkozásba kezdett (nem mellesleg a lányok baromi szép körmöket gyártottak már elsőre is :) ).

A lakkozáshoz az A-England Camelot-ot és Captive Goddess-t hazsnáltam, illetve a mintáknál alapnak az Oriflame The ONE lakkjai közül a Black Noir-t használtam, mert egy rétegben fed, de nem annyira híg az állaga, mint a Camelot-nak, így "könnyebb" volt a mintákat megcsinálni. A mintákhoz pedig "csak" annyit kell tenni, hogy pár csepp lakkot kell csöppenteni az alaplakkra, majd egy vékony ecsettel/gombostűvel vonalkákat kell húzogatni a pöttyökbe. :)

A Captive Goddess-ről szolnék pár szót. Alapból AE fan vagyok, így ha nagyon ratyi lenne a minősége, még akkor is megbocsátanék ennek a lakknak, de szerencsére ilyenről szó sincs. Gyorsan szárad, két rétegben fed, könnyű felkenni és iszonyatosan egyedi színe van. Természetesen azért fedőlakk nem árt rá, mert nem szárad túl fényesre. 

Kivételesen a jobb kezemről is lesz néhány kép a bejegyzés végén - a debil kéztartást nézzétek majd el. :)








Szoktatok bonyolultabb lakkozással próbálkozni?

Flóra

Megjegyzések

  1. Nagyon szép lett a manikűr, bár ez a rengeteg idő rá durva :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd. :D Nagyon jó szórakozás volt egyébként, de azt már én se vállaltam be, hogy mind a 10 körmömön ez legyen, mert akkor beleőszültem volna. :P Bár az eredeti terv az volt. :D

      Törlés
  2. Nagyon gyönyörű manikűr lett,és az AE lakk is csodás. :) Azért nagyon irigylem a kitartásodat...én már egy fél óra után azt mondtam volna:Oké,inkább hozom a nyomdát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha látsz ilyen nyomdamintát szólj, mert következő alkalommal biztos nem fogok ennyit szórakozni vele. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések