Indian summer

Halihó!

Ma mai manikűrt még augusztus közepén készítettem. Ez volt az utolsó, kimondottan nyárias manikűröm, utána főleg sötétebb, őszies színeket kentem fel a körmeimre. 

Régebben már elkészítettem egyszer ezt a lakkozást (instagram bizonyíték) - akkor nagyon tetszett, de nem volt fent olyan sokáig a körmeimen. Viszont anno biztos voltam benne, hogy egyszer még újraalkotom, mert iszonyatosan tetszett a végeredmény. Így augusztus közepén meg is csináltam, csak most egy kis nyomdázással is feldobtam. :)

A manikűr alapja az Essence 24 indian summer elnevezésű körömlakkja, ami számomra kicsit meghatározhatatlan színű. Nem mondanám rá azt hogy barack, de nem is lazac színű, bár ahhoz kicsit közelebb áll. Úgyhogy szerintem maradjunk a barackos lazac/lazacos barack színnél. Két rétegben tökéletesen fed (de már egy rétegben is nagyon szépen, egyenletesen fed), az állaga kicsit sűrűbb, de könnyen kezelhető, száradási sebessége sem rossz. Önmagában is elég fényesre szárad. A gyűrűs ujjamra lehúzható alaplakkra a Catrice BRIGHTsmaid lakkját szivacsoztam fel (Luxury Lacquers limitált kiadásában szerepelt). 

Végül a Barry M Silver Foil lakkjával és a Pet'la Plate Flake No More nyomdalemezével tettem fel az i-re a pontot. Ja, mert augusztus közepén nyilvánvaló, hogy egy hópelyhes, téli lemezt kell elővenni. :D (Mondjuk kedvenc lemezem ever, plusz annyira jól kihasználhatóak rajta a minták, a minősége... Egy álom ez a lemez. *.*)






Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc Pet'la lemezetek?

Flóra

Megjegyzések

  1. Nagyon szép lett! Én most vettem meg de lehet túltesz az eddigi kedvencemen a Tu-turkeyn :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Egyenlőre nekem csak ez az egy Pet'lám van, de szépen sorban szeretném beszerezni őket. :D Csak mindig közbejön valami, ami könnyebben beszerezhető. :P

      Törlés
    2. Amúgy ez a lemez szerintem meseszép, és tényleg nagyon jól kihasználható! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések