Oriflame The ONE 5 az 1-ben Colour Stylist ajakrúzs swatchok

Halihó!

A mai bejegyzésben az Oriflame The ONE "szimpla" rúzsait szeretném bemutatni. Háromról már volt bejegyzés a blogon, itt megtalálhatjátok a véleményemet róluk. Az elmúlt félév során megvettem ennek a rúzsvonalnak az összes mintáját, kivéve kettőt, mert ugye azok már megvoltak rúzs formában is (a Smoke Red-ből pedig azelőtt volt mintám, hogy magát a teljes kiszerelésű rúzst megvettem volna).

A The ONE 5 az 1-ben Colour Stylist ajakrúzsokból elég széles a választék, összesen 30 árnyalat kapható. Ma ezeket az árnyalatokat szeretném megmutatni Nektek. A képeket különböző fényviszonyokban készítettem, az első, amire az árnylatneveket is felírtam vakuval készültek, de lesznek árnyékban készült képek is, illetve napfényben készült képek is. A finishek meghatározásában nem vagyok a legjobb, de megpróbálom kihozni magamból a maximumot. :)

Első 10-es:


Pretty Petal: Világos barackos rózsaszín, szatén/gyöngyházas finishsel, közepesen pigmentált.
Showcase Pink: Babarózsaszín krém finishsel, jól pigmentált.
Uptown Rose: Melegebb tónusú, nagyon élénk rózsaszín, erősen pigmentált, krém finishű.
Pink Mayflower: Kicsit mályvás beütésű középrózsaszín árnyalat, a gyöngyházas/szatén fénye erősebb, mint a Pretty Petalnak, jól pigmentált.
Catwalk Pink: Mályvás, bogyós sötétebb rózsaszín,  jól pigmentált, krém finishű.
Garnet Attraction: Élénkebb rózsaszínes bogyószín, jól pigmentált, krém finishű.
Fuchsia Hype: Krém finishű, hideg tónusú, iszonyatosan élénk pink rúzs.
Pink Lady: Sötétebb, élénk pink, nagyon jól pigmentált, krém finishű.
Clover Haze: Lilás rózsaszín vagy rózsaszínes lila gyöngyház/frost finisű rúzs, gyengén/közepesen pigmentált.
Posh Plum: Lilás mályva szín, krém finishű, a pigmentáltsága jó.
Második 10-es:


Mystesious Pink: Lila és rózsaszín közötti rúzs, de egy hajszállal inkább rózsaszín, gyöngyházas fényű, ami kicsit mintha kékes/lilás lenne, jól pigmentált.
Cranberry Blush: Enyhén gyöngyházas bogyószínű árnyalat, jól pigmentált.
Warm Peach: Gyöngyházfényű, rózsaszínes barack árnyalat, közepesen pigmentált.
Coral Charisma: Barackos lazac szín, gyenge pink fénnyel, gyengén pigmentált.
Sweet Tangerine: Narancsos beütésű, rózsaszínes, élénk neon lazac szín, erősen pigmentált, krém finishű.
Coral Idea: Narancsos korall szín, nagyon apró arany csillámmal. A csillámok nem zavaróak, a pigmentáltsága nagyon jó.
Red Devotion: Tűzpiros lakk, erősen pigmentált, krém finishű.
London Red: Szintén nagyon élénk piros lakk, viszont hideg árnylatú, kékes tónusú. Erősen pigmentált, ugyancsak krém finishű.
Red Passion: Sötétebb piros/ világosabb vörös, krém finishű, erősen pigmentált.
Irresistible Red: Barnás vöröses szín, arany(nak tűnő) mikrocsillámokkal, erősen pigmentált. (Nekem ez az egyik kedvenc rúzs árnyalatom, ha nem lenne itthon kb. 3 teljesen ugyanilyen, akkor tuti megvenném.)
Harmadik 10-es:


Red Haute Couture: Sötétebb vörös rúzs bogyós árnyalattal, krém finishű, erősen pigmentált.
Smoke Red: Tompább, kicsit barnás vörös árnyalat, krém finishű, erősen pigmentált.
VIP Beige: Sárga tónusú beige/nude szín, gyöngyházas fénye van, ahhoz képest, hogy milyen világos árnyalat a pigmentáltsága jó, de a többihez viszonyítva közepes/gyengének mondanám.
Chic In Taupe: Sárgás tónusú, barnás nude szín, krém finishű, a fedése ennek is gyenge.
Warm Beige: Inkább rózsaszínes nude szín, akiknek halvány a szája, azoknak ez egy tökéletes "száj színű" rúzs lehet. A fedése inkább közepes, mint gyenge, krém finishű.
Vintage Rose: Rózsaszínes nude szín, mintha enne egy kis pinkes-kékes fénye, de ez nagyon enyhe, pigmentáltsága inkább közepes.
Nude Elegance: Sötétebb rózsaszínes nude/ világosabb mályva árnylat, számomra ez a tökéletes "száj-szín", közepesen pigmentált, krém finishű
Refined Mauve: Mályva színű rúzs, közepesen/erősen pigmentált, krém finishű.
Red Copper: Téglavörös árnyalat, krém finishű, erősen pigmentált.
Amit még hozzátennék az az, hogy mindegyik rúzs krémes, könnyen kenhető, a sajátjaimhoz nem szoktam szájkontúrceruzát használni, igaz, nincsenek is rajtam egyhuzamban 12 órát. Nyilván annyit nem is bírnának, nem szárítanak, talán egy picit még hidratálnak is. Az ivást bírják, viszont az evést kevésbé (mondjuk ez attól is függ, hogy ki mit eszik-iszik...). Az ajkakat egyes árnyalatok hajlamosak megfogni, a karomat még a világosabb rózsaszín árnyalatok is megfogták az alatt az 5 perc alatt, amíg befényképeztem őket ( a tisztítási procedúra úgy nézett ki, hogy először sminklemosóztam, majd jött a tonik, aztán egy arctisztító kendő, de még utána is látszottak a swatch-csok helyei - viszont kétfázisú lemosóval teljesen lejöttek).

Összegezve én mindenképpen tudom ajánlani ezeket a rúzsokat, mert nagyon jó az ár-érték arányuk. A teljes áruk 1899 Ft, viszont egész sokszor szokott akció is lenni, akkor mindenképpen érdemes lecsapni rájuk.

Ti ismeritek az Oriflame-es rúzsokat? Van ebből a vonalból rúzsotok? Melyik árnyalat tetszett meg a legjobban? :)

Flóra

Megjegyzések