Mars Invasion

Halihó!

Ma egy régebbi lakkozásomat szeretném megmutatni, olyan egy hónapja viseltem, amikor elleptek kb. minden blogot a Rival de Loop körömlakkok. Ennél a manikűrnél két lakkot használtam, a már nagyon sok blogon szerepelt Magic Dream-et (pár poszt róla: ittitt és itt), illetve a Mars Invasion-t. Előbbiről nekem nincsenek túl jó tapasztalataim, nagy csalódás volt számomra, de az utóbbival viszont abszolút meg vagyok elégedve (nem hiába szerepel a címben). Vegyük is sorjára őket. 

A Magic Dream két rétegben fed, lila alapban van nagyon sok arany színű pehely, ami különböző fényviszonyokban zöldesnek is mutathatja magát, de szerintem ez a lakk mindenkinek más arcát mutatja meg. Könnyű volt kezelni a lakkot, az ecsete egy álom, rajtam viszonylag hamar megkopott. Viszont ami miatt nálam abszolút csalódás volt, az az, hogy nem egészen 12 óra alatt teljesen befogta a körmeimet "gyönyörű" lilás-rózsaszínesre. Még egy 400 forintos lakktól is elvárom, hogy a körmeimet ne fogja be... Igaz erről a problémáról eddig sehol máshol nem olvastam, úgyhogy valószínűleg a legtöbb embernek nem lesznek hasonló problémái vele. Valószínűleg még egyszer felkenem, hogy ezt a körömelszínezést "teszteljem", de ha megint befogja a körmeimet, akkor valószínűleg a kukában végzi a lakk.

A Mars Invasion egy fedőlakk, amiben zöld szálacskák és zöld holografikus glitterek vannak (az összhatás szerintem nagyon karácsonyfás :) ). A lakkozásnál egy rétegben használtam, de szerintem önmagában 2-3 rétegben is fedhet, mert hihetetlenül sok glitter és szálacska van az átlátszó alapban. Egész gyorsan szárad ez a lakk is. sajnos az eltávolításnál meg kell szenvedni egy picit, illetve arra kell figyelni, hogy a szálacskák ne álljanak ki a körömvégeken, mert akkor karcolnak. 

A két lakk nekem nagyon tetszik együtt, bár a képek sajnos nem adják igazán vissza a manikűr szépségét, élőben jobban nézett ki. Amíg viseltem, nagyjából percenként nézegettem a körmeimet.
Az első kép napsütésben készült, a többi pedig napsütésben vakuval.





Nektek meg van valamelyik körömlakk? Mik a tapasztalataitok velük?

Flóra

Megjegyzések

  1. szép lett az összhatás :) nekem egyik lakk sincs meg, egyedül a fekete sand lakkot vettem meg a rival de looptól, az nagy csalódás volt sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :)
      nekem még van egy halvány rózsaszínem a márkától, még nem próbáltam, pedig az üvegben nagyon szép...az a baj, hogy ez a lila lakk nagyon elvette a kedvemet a márkától :/

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések