Angel Wings

Halihó!

Sajnos múlt héten egy csöpp időm sem maradt a blogra, de a jó hír, hogy már a vizsgáimmal/pót zh-immal végeztem, januárra "csak" egy kémia szigorlat maradt. Annyi időm azért volt az elmúlt két hétben, hogy egy-egy manikűrt be tudtam fényképezni. :)

A mai körömlakk az egyik kedvencem, egy éve vettem a Douglass-ban. Megláttam, tized másodpercek alatt a kezemben volt és robogtam is vele a kasszához. Ez a lakk pedig az IsaDora 775-ös számú Angel Wings lakkja. És hogy mivel lopta be magát ilyen gyorsan a szívembe? Fehér foil finish-ű körömlakk. Én eddig még sehol sem láttam ilyet. ^^

Sajnos jól fedő fehér lakkot nehéz találni, sőt, ha nem krém finish-ű az adott darab, tapasztalataim szerint a fedése még annyira sem jó...Ez a lakk is önmagában 3-4 rétegben fed, ebben azért nem vagyok biztos, mert önmagában egyedül legelőször kentem csak fel, az pedig rég volt már. Viszont ha az OPI Alpine Snow lakkjára kenem egy, vagy két rétegben, akkor csodás végeredményt kapok.

Egyéb paraméterei a lakknak: az átlagosnál gyorsabban szárad, több rétegben azért lelassul a száradás, fedőlakkot nem feltétlenül ajánlok hozzá. A foil finish-ű lakkoknál szerintem nem oszt nem szoroz, hogy van-e rajtuk fedőlakk látvány szempontjából, ha tartósabbá szeretnénk tenni akkor természetesen kell rá. A lemosása sem vészes, de azért egy krém lakknál picit nehezebb, tartósságról nem igazán tudok nyilatkozni, hiszem rajtam minden nagyon hamar megkopik, viszont ez a lakk egész szépen tartotta magát, szóval a tartósabb kategóriába esik. 

Régen nem jártam Douglass-ban, nem tudom kapható-e még, de emlékeim szerint 2300 forintot fizettem érte - ennyit nekem abszolút megért.
A körmeimen két rétegben látható az Angel Wings (két réteg Alpine Snow felett, fedőlakkot használtam). A képek vakuval készültek.










Nektek hogy tetszik ez a lakk? Melyik a kedvenc fehér lakkotok?

Flóra

Megjegyzések

  1. Nagyon érdekes és szép ez a lakk :)

    VálaszTörlés
  2. Huh, ez nagyon szépen néz ki :O Tényleg olyan angyalos ^^ Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, köszi a posztot! Esélyes, hogy nekem is beugrik a kosárba. Kedvenc fehér? Talán a Lovely Snow Dust limitált fehér homoklakkja, mert egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem még tényleg lehet kapni, mert igazán egyedi lakk :)
      Kedvenc fehér lakk címén nekem ez és szintén a Lovely Snow Dust lakkja áll az első helyen. :) Nem tudnék a kettő között dönteni, mindegyik annyira gyönyörű és egyedi. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések