Egyszerű de nagyszerű

Halihó!

Újabb nap, újabb manikűrös bejegyzés, remélem még senki sem unja őket :).

Van amikor picit belefáradok a színekbe, vagy csak szimplán nem tudok dönteni mit kenjek a karmaimra. Ilyenkor általában semleges vagy, nude, szürke, szürkésbarna és föld színeket választok. Hogy azért ne legyen annyira uncsi a praclim egy kis holografikus ezüst lakkal feldobtam. Egyébként amikor barátnőm szülinapját ünnepeltük ez volt a  kezemen, és sokan meg is dicsérték (főleg azzal érvelve, hogy milyen szép szolid - hát mit mondjak, nem ehhez vannak szokva :D).




A khaki színű lakk a Catrice Khaki Perry nevezetű lakkja, akciós kosárkában még megtalálhatjátok (Blahán a Müllerben még van). Összesen 3 réteget használtam belőle, száradási ideje átlagos. Nem szárad túl fényesre, fedőlakk ajánlott rá.



Az ezüst lakk Flormar, a számát nem tudom :/. Ebből is három réteget kentem fel, fényesre száradt egy leheletnyivel gyorsabban, mint a khaki színű barátja. Próbáltam elkapni, hogy mennyire szikrázik napfényben, de sajnos nem jött össze. Az alsó kép is nagyon elmarad a valóságtól, napszemüveg ajánlott hozzá :D.



Nektek hogy tetszik? Megvan valamelyik lakk?

Flóra

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések