Oriflame - Optimistic Orange

Halihó!

Ma egy újdonsággal jöttem. Az előző Oriflame katalógusban 3 limitált Very Ne körömlakk jelent meg, ebből én kettőt be is szereztem. Ezt a fakó narancssárgát és a menta zöldet. Mindkettőnek nagyon szép a színe, de a minőségük hagy némi kívánnivalót maguk után. 




Pár sort írnék azért az üvegcséről és az ecsetről is. Az üvege nekem kimondottan tetszik, bár lakkozás szempontjából nem a legelőnyösebb, mert ha sokat használjuk és már kevesebb van benne, akkor sokszor kell döntögetni. A matrica nagyon szép rajta, igazi vidám és csajos. A kupakja pasztell rózsaszín, ami a fakó narancssárga színhez kevésbé illik, de a menta zöld és a rózsaszín lakknál teljesen rendben van. Az ecsete az, amit nagyon nem szeretek. Vékony, kör keresztmetszetű és nagyon, nagyon, nagyon rövid. Hosszabb körmöknél már a használhatatlan kategóriába esne.



A fedése sem a legjobb, három réteg van a körmeimen, de egy picit még így is átsejlettek a körömvégeim. A felkenése nagyon problémás, nagyon csíkozódik, és az ecsetnek köszönhetően többször is bele kell mártani az üvegbe, hogy a megfelelő mennyiség kerüljön a körmünkre (rövidebb körmöknél ez a probléma nem hiszem, hogy jelentkezne). Vékony rétegekben nem lehet vele dolgozni, mert iszonyatosan csíkos lesz a végeredmény. Közepesen vastag rétegek esetén pedig felbuborékosodhat a lakk, nem is kicsit - tapasztalat. Örültem is neki, mint majom a farkának, kezdhettem elölről az egészet. 


A száradása sem fog világrekordot dönteni, átlagos idő alatt szárad, a vastagabb rétegeknek köszönhetően a harmadik réteg már elég lassan. Mondjuk ezt gyors szárító fedőlakkal ki lehet küszöbölni. Fedőlakk mindenképpen ajánlott rá, mert nem szárad túl fényesre. 




Sajnos ennél a lakk mellett csak a színét tudom egyedüli pozitívumként felhozni, az összes többi tulajdonsága vagy rossz, vagy épphogy tűrhető. A menta testvérével kapcsolatban is ugyanezek a problémák merültek fel. 

Habár tetszik a rózsaszín lakk is ebből a kollekcióból biztos, hogy nem fogom megvenni. Csak azoknak ajánlom megvenni ezt a lakkot akik idő-milliomosok és végtelen a türelmük, mert egyébként kidobott pénz.

Találkoztatok ezzel a kiadással? Esetleg megvettétek valamelyik lakkot belőle?

Flóra

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések