Heti Lulu #60

A mai Heti Lulu rendhagyó lesz, ugyanis nemrég ellátogattam a veszprémi cicakávézóba (http://kulturmacska.hu/) és ez alkalommal vittem magammal fényképezőgépet is, így készült pár kép, amik közül néhányat megosztanék veletek is. 

De először pár szó a helyről. A Balaton Pláza mögött található, a plázából kb. max 5 perces séta eljutni oda. Nyugis, kertes házas környéken van a kávézó, amit kívülről is könnyen fel lehet ismerni a jó nagy cicás képekről. Belépéskor egy automata kézfertőtlenítő fogad, alatta pedig egy kis tároló van a cipőre húzható védő zacsikkal. A cipőkre nem kötelező felhúzni a zacsit, viszont akkor le kell venni - most én inkább zokniban rohangásztam a cicák után. :) Nagyon szimpi a helyben, hogy ezzel a két lépéssel nem csak hogy vigyáznak a cicák egészségére, de sokkal tisztább is a kávézó.

Belül minden a cicák körül forog, elképesztő mennyiségű cicabútor van, az összes dekoráció cicás, és még sorolhatnám. Összesen 6 cica van, 2 bengáli (Simon, Alma), 2 maine coon (Voldemort, Obelix), Lana brit rövidszőrű, Johnny pedig skót lógófülű cica. Mindegyikük nagyon kedves és aranyos, nagyon érdeklődőek, emellett játékosak is (jó, Johnny nem igazán), ráadásul őrült nagy szőrgombolyagok. A legpuhább cica akit valaha simogattam az Obelix. :) Az ott dolgozóktól egyébként lehet játékot is kérni. ;)

A süti és ital választék is elég szélesnek mondható, de azt hiszem mégis csak a cicák a lényegesek egy ilyen helyen, úgyhogy most jöjjenek a képek! Elöljáróban még annyit hozzátennék, hogy a cicák miatt nem lehet vakut használni, és a benti fényviszonyok mellett elég sok képem szemcsés lett. Ezért elnézést, de hát nincs olyan szupcsi gépem, amivel ezt ki tudnám küszöbölni, így maradnak ezek. :)


















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések