IsaDora - 791 Autumn Leaves

Halihó!

Ma egy IsaDora lakkot hoztam, amivel már találkozhattatok az őszi Glamour-napokos szerzeményeim között. 

Ez a lakk rögtön felkeltette a figyelmemet, az üvegben valami gyönyörűséges volt a színe. Aztán amikor megláttam, hogy a mi a neve, rögtön be is dobtam a kosárkámba. Viszont itthon szembesültem vele, hogy az Oriflame 2014-es téli lakk kollekciójában szereplő Amethyst iszonyatosan hasonló. Így az utolsó 2 képen láthattok egy vaku nélküli és egy vakus összehasonlítást. 

De térjünk vissza az IsaDora lakkhoz. Az elmúlt időszakban felemelték az árát, így most már 2990 Ft-ért lehet hozzájutni egy üvegcséhez, ami összesen 6 ml lakkot tartalmaz. Eddig sem volt a legolcsóbbak az IsaDora lakkjai arányaiban, így meg még drágább. Szimpla lakkért nem is adnék ki rá ennyi pénzt, viszont 1-1 különlegesebb darabra szerintem érdemes kiadni ennyi pénzt. Nem 1, és nem 2 olyan lakkom van tőlük, amihez hasonlóval még egyáltalán nem is találkoztam. 

A lakk ecsete széles és lekerekített, lapított. Kisujjaknál széles lehet, de egyébként nagyon könnyű vele lakkozni. A lakk majdnem fed egy rétegben, de kettőben felkenve az igazi. Gyorsan szárad, de fedőlakk kell rá, mert magában nem a legfényesebb. A lakk színe igazán különleges, sötét, padlizsán lila alapban úszkálnak arany pelyhecskék. Ezekkel a pelyhekkel rendesen meg van tömve a lakk, így nem kell attól tartani, hogy kevés kerülne belőle a körmökre. Egyébként a lakk lemosásakor sem okoznak gondot a pelyhek.

A képeket borús időben készítettem, valamelyiket vakuval, valamelyiket vaku nélkül. Az utolsó 2 képen a körmeimen az IsaDora Autumn Leaves látható, a swatch stick-en pedig az Oriflame Amethyst. A két lakk között az eltérés annyi, hogy az Amethystben az alap lila lakk hidegebb árnyalatú, de ez is inkább csak a vakus képnél látszik igazán.









Hogy tetszik ez a lakk? Mik a tapasztalataitok az IsaDorta lakkokkal?

Flóra

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések