Blue Iridescence

Halihó!

Ezt a lakkozást még az augusztusi nyaralás alatt viseltem. Miután a program fele túrázás volt, így olyan lakkokat válogattam össze, amiket nem sok hibával is fel tudok kenni, illetve gyorsan száradnak, és jól fednek. 

Az Oriflame Power Shine Palladium lakkjai közül a Blue Iridescence ezeknek a feltételeknek tökéletesen megfelel: egy rétegben fed, gyorsan szárad, és nagyon könnyen lehet irányítani a lakkot az ecsettel. Hogy ne legyen annyira unalmas a lakkozás a mutatóujjamra az IsaDora Sugar Crush lakkjai közül a 100-as Diamond Crush lakkot kentem fel. Ebből igaz, hogy kell a három réteg a teljes fedés érdekében, viszont gyorsan szárad. Miután felkentem a lakkokat kaptak egy réteg essence btgn fedőlakkot is.

Ha jól emlékszem, akkor két napig volt fent a körmeimen (max. három). A képeken nem igazán látszik, de a kék lakk egy visszafogott holo lakk (kb. mint az A-England Her Rose Adiago lakkja). Napfényben nagyon szép, nem az a szemkiverős fajta, de én amúgy is ezeket a holo lakkokat részesítem előnyben. :)




Ti milyen lakkokat szoktatok nyaralásra magatokkal vinni?

Flóra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések