Miss Sporty - Funtasy 030

Halihó!

Ma egy olyan lakkot szeretnék bemutatni, amit két nap híján három hónapja fényképeztem be. Akkor még baromi aktuális lett volna, mert decemberben került ki a drogériákba a Miss Sporty Funtasy kollekciója, de hát mindig jött valami szebb és jobb, így csak most jutottam el addig, hogy megmutassam.

A kollekcióban három szín kapott helyet, egy grafit szürke, egy lilás árnyalatú ezüst és ez a mai alanyunk, egy pirosas rózsaszín (030-as). Mindhárom lakkban vannak holografikus csillámok, emellett a finish-ük is elég fura (főleg a pinken látszik). Legjobban talán azzal tudnám leírni, hogy jelly-s foil finishüek - de a képeken szerintem nagyon jól átjön, hogy mire gondoltam ezzel. 

A pinknek a legjobb a pigmentáltsága, 2 rétegben fed (a másik kettő 3 réteges), gyorsan szárad, a Miss Sporty lakkokhoz híven széles, lekerekített ecsete van, amivel nagyon könnyű lakkozni. A bolti fény csalóka lehet, ott még ezt a darabot pinkes pirosnak láttam, de igazából ez egy határozottan pink színű lakk. Ami nem mellesleg nálam abszolút karácsonyinak minősül. Ne kérdezzétek miért, de pinket kizárólagosan a karácsonyi időszakban szoktam hordani. Egyedül ami ennél a lakknál zavar, az az, hogy a holografikus csillámok kicsit kiállnak a lakkozásból, és picit olyan hatást keltenek, mintha felbuborékosodott volna a lakk - pedig erről szó sincs.

A második és az utolsó kép vakuval készült, a többi természetes fényben.






Összességben nekem nagyon tetszik ez a lakk, majd mindenképpen ki szeretném próbálni, hogy jó időben, nyári napsütésben hogy mutatna a körmeimen.

Nektek meg van valamelyik lakk ebből a kollekcióból?

Flóra

Megjegyzések

  1. wow nagyon tetszik ez a lakk :) már nekem is megvan egy ideje de még nem kentem fel... most kedvet kaptam! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, akkor érdemes volt megírni róla ezt a bejegyzést :P :D

      Törlés
  2. Én nem vettem meg, de rajtad nagyon szépen mutat! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések