Ice Pink & Rose Diamond

Halihó!

Megint körömlakkos poszt, de most legalább két lakkról írok. :) Mindkettő Oriflame-es, mindkettő nagyon szép, és mindkettőnek fantasztikus a minősége, az ecsetük pedig egy álom. Azt hiszem ennél többet nem is várhatunk el egy körömlakktól. :)




Kezdeném először a gyűrűs ujjamon lévő lakkal, a Rose Diamond-dal. Röviden tömören: halál ugyanaz, mint a Max Factor Angel Nails lakkja. Két rétegben fed (rajtam is annyi van), gyorsan szárad, könnyen lemosható, fedőlakkot raktam rá, de ez a foil finish szerintem nem igazán igényel fedőlakkot, maximum a tartósság miatt érdemes rákenni (nem mintha, nem lenne tartós.... csak hát rajtam szokás szerint egy napig volt fent). Aki régóta ácsingózik az Angel Nails után, szerintem inkább ezt vegye meg, olcsóbb (teljes áron ha jól emlékszem 1300 forint, de a következő katalógusban 800 forintért lehet hozzájutni), és az emlékeim szerint a Max Factor lakk nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább, sőt... A színét rózsaaranynak tudnám mondani, vagy pezsgő, mindenki döntse el, hozzá melyik áll közelebb. De egy biztos, nagyon szép lakkról van szó. :)



Az Ice Pink árnyalat neve becsapós lehet, ugyanis ez inkább egy púderrózsaszín lakk, mint hideg rózsaszín árnyalat. Egyedül azt lehet ellene felhozni, hogy három rétegben fed (halvány lakk, én számítottam rá). Rövidebb körmökön megkockáztatom, hogy kettő is elegendő lehet, mert annyira egyenletesen terül. Egy álom felkenni, emellett gyorsan szárad, fényesre, de szokás szerint fedőlakk került rá. Nálam ez a tökéletes vizsgázós-körömlakk-szín. :D



Szerintem mindkét lakk nagyon kihasználható, a színük miatt bármilyen alkalomra el tudom őket képzelni.

Nektek hogy tetszenek? Próbáltátok már az Oriflame új lakkjait?

Flóra

Megjegyzések

  1. Szia! Én még nem próbáltam ezt a fajta oriflames lakkot,de ez a manikűr most nagyon megfogott!Nagyon tetszik.woow biztos megrendelem ezt az árnyalatot a mostani katalógusból. Egszerű,de nagyszerű. Jó a blogod,így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen próbáld ki valamelyik árnyalatot mert tényleg öröm ezekkel a lakkokkal körmöt festeni! És köszönöm a kedves szavakat, sikerült feldobnod vele az estémet! ^^

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések